sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

a taste of honey

Tänään kävin kirppiksellä seuraavassa asussa


mekko: Josefssons, paita mekon alla: H&M, villatakki( piken): Peter Hahn, koru: kirppis

Tein pari löytöä: ison silkkihuivin


ja kolmen vinyylin paketin The sound of '60s, aivan ihana!



Juttua kirpputoreista yleensä luvassa myöhemmin! Nyt kuuntelen levyjä (:

silkkinuttu

lauantai 29. maaliskuuta 2008

oijjoijoij


Olimme lapissa matkoilla, eikä kone toiminutkaan siellä, joten valitamme päivitystaukoa :((( lisää juttua luvassa mitä pikimmiten! Piristävä kuva tässä kuitenkin!

silkkinuttu

keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

näin laulumme kajahtaa voi !


Noin. Toivottavasti se oli opetus Teille.


from russia with love, LOUSKA

tiistai 18. maaliskuuta 2008

hiuli-hei!




Olemme saaneet lisää kommentteja = lukijoita! Jippii! Tuntuu niin hassulta hölistä, jos kukaan ei lue, mutta kiva jos edes muutama on vaivautunut! Tänään olen koko päivän kotosalla, joten en viitsi mitään asua pistää. Nyt pitäisi vain lukea ja lukea ja lukea ruotsia.. Alan siis töihin!

Pienenä vinkkinä kaikille menneistä ajoista kiinnostuneille: Löysin kirjastosta paksun opuksen, nimeltä 50-luvun tytöt (Katarina Haavio ja Satu Koskimies). Kirjaan on koottu näiden kahden tytön päiväkirjat 50-luvun alussa. Kirjalle on myös jatko-osa, 50- luvun teinit. Kirja on todella mielenkiintoinen, ja voin aivan eläytyä tyttöjen tunnelmiin 50-luvulla. He ihailevat mm. Audrey Hepburnia ja ostavat teinikenkiä. Teinikengistä en tiedä, mutta Audrey on ihana!


silkkinuttu

maanantai 17. maaliskuuta 2008

arpa kohtalon voi olla arvaamaton







Oujee! Lauantaina ollessani kaupungilla valokuvauskurssin tapaamisessa, jäi ennen kotiinlähtöä aikaa piipahtaa joissain kaupoissa. En ollut aikoihin käynyt vilaveromodaonly -akselilla, ja astuessani vilaan näin todellisen löydön: sinisen silkkinutun!!! (okei okei satiinitakin, polyesteria tai jotain ja saletisti sikahiostava jne... keinokuituhomma) Mutta sovitin ja se oli aivan ihan, juuri sellainen loppukevään ja kesän viileiden ja tuulisten päivien takki, hyvin ohut ja niin sininen! Rahaa ei ollut, ja päätin vielä pohdiskella asiaa. Ja ajattelinkin. Tänään hain papereita yliopistosta ja samalla hain takin itselleni. Se on vaan niin ihana. Tässä kuvia, salamalla otettuja kylläkin sillä on vähän hämärää :Z Takki löytyi siis vilasta Ekassa kuvassa malli näyttää vähän hassulta, kun pääni on sisällä, mutta se on sellainen aika tyypillinen "pusakka".

Jes, joku on käynyt lukemassa jo! Huomasin vasta, että blogin asetuksiin oli jäänyt päälle kommentointimahdollisuus vain blogger-käyttäjille. Nyt asia on korjattu, joten tervetuloa anonyymit!

silkkinuttu (nyt ihan oikeasti <3 (((: )

sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

play a song for me

Tänään käväisin kirppiksellä ja tein todellisiä löytöjä, lähinnä sisustukseen. Tässä vähän kuvia (: Pieni kukallinen purkki tulee korurasiaksi, muut koristeiksi tai säilytykseen, ja kannu laitetaan odottamaan omaa kotia!


Eräänä sateisena päivänä hiippailin tässä asussa: takki: Nike, farkut: H&M, saappaat: äidin vanhat, huivi: Stocka?? laukku: kirppis, sateenvarjo: kirppis
Lähikuva laukusta myös..



Ja lähikuva niin kauniista ranskanpastilleista ja maukkaasta kevytleivoksesta jonka nautin kerratessani kuppilassa enkkua, namskis!



pike kyllästyi tähän lukemattomuuteen, mutta jatkan nyt ainakin vielä jonkin aikaa...

silkkinuttu

perjantai 14. maaliskuuta 2008

my peggy sue!

Lopetan tähän blogiin aktiivisesti kirjoittamisen. Ei ole mitään kirjoitettavaa eikä tätä edes lue kukaan muu kuin tonttu. It's over!


Silkkinuttu ei ole vielä puhunut suutaan puhtaaksi.

Harasoo ja soromnoo,
pike

keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

YO! osa II




Joo eli tänään oli lyhyen matikan kirjoitukset. Päätin aamulla hylätä sen perinteisen verkkariyhdistelmän ja laittaa mekon ja mukavat puuvillasukkahousut, jotta varmasti tuntisin oloni viihtyisäksi. Vähän olin ylipukeutunut verrattuna muihin, mutta aivan yksi lysti, oli ainakin viihtyisää. Laskut menivät kyllä vähän miten sattuu, mutta onnneksi edes eväänä olleet kauniit ranskanpastillit piristivät mieltäni. Totesin myös jälleen kerran MAOLin lähentelevän lähes Raamatun arvoa...

Päivän asu siis: mekko: Indiska, paita: H&M, koru: kirppis, korvikset: äidin vanhat

terkuin silkkinuttu

tiistai 11. maaliskuuta 2008

me lähdemme merille ja pääsemme myös perille!


Oijoijjoi kesään on vielä rutkasti aikaa, mutta odotan Ahvenanmaan matkaa niin paljon, etten malta olla kertomatta sitä tännekin! Samoin aion ottaa kesällä kaiken irti Helsingin saaristosta ja rannikosta. Meri on vaan aina meri.

silkkinuttu

Rebekka, sä paransit mut !

Halusin vain kertoa sen iloisen uutisen.


tee pike

juhlissa


Sunnuntaina vierailimme tuttavamme rippijuhlissa seuraavissa asuissa:

Pike: kengät: Bianco, mekko: Josefsson, villatakki: Zara, laukku: äidin

silkkinuttu: kengät: Bianco, mekko: Lindex, villatakki: Zara, huivi: mummin, laukku: kirppis


Juhlat sujuivat hyvin, ja valitsemamme asut osoittautuivat melko toimiviksi ja mukaviksi ratkaisuiksi. Vaikka mekot ovatkin myös arkikäytössä, emme olleet alipukeutuneita. Kuvassa näkyvä maassa lojuva uusi jättikassi osoittautui hyväksi hankinnaksi, sillä kirkoissa ei tunnetusti ole mitään narikoita, kätevää kun kaikki kamppeet ovat yhdessä paikassa takkia myöten!


sillkinuttu ja pike

maanantai 10. maaliskuuta 2008

YO!


Tänään oli äidinkielen ainekirjoituskoe, ja en tosiaan tiedä menikö hyvin, huonosti vai hyvin huonosti... Kirjoitin tehtävän 14. jossa tuli kirjoittaa essee valokuvan ja todellisuuden suhteesta. Sitten jäin vielä matikkaklinikalle, ja nyt olenkin aivan kuitti.
Ihana keväinen ilma kuitenkin tänään, tunnen aivan elämän virtaavan suonissani! Kevät saa jo tulla, onhan maaliskuu! Nyt menen kävelylle nauttimaan säästä ja annan palttua kolulle, hyh! Huomenna luultavasti luvassa kuvaa ja juttua eilisistä rippijuhlista, joissa vierailimme piken kanssa.


silkkinuttu

lauantai 8. maaliskuuta 2008

tennariterapiaa



Kaupungilla oltiin ja UFF oli jälleeen ihana, mutta sitten joku tyttö nappas ihan nenän edestä ihanan ruudullisen paidan, niin masennuin :((


Tein onneksi löytöjä, ja ihme kyllä yleensä-niin-vihaamastani Henkkamaukasta. Löysin laukun ja valkoiset tennarit (taas...)! Sinne katosi paha mieli ruutupaidasta, joka oli kyllä kovin ihana, ostaja oli oikea onnentyttö!




Nyt lakritsia ja uusin Harry Potter, jota luemme piken kanssa kilpaa vuorotellen! Ja ehkä vielä hieman matematiikkaa, mikäli viitsin.
silkkinuttu




let's go!


Nyt lähdemme piken kanssa kaupungille , tarkoituksena löytää ainakin kevättakki nahkatakin kaveriksi, sekä mahdollisesti kookas laukku. Pitäisi myös käydä rymyämässä UFF ja muita second-hand liikkeitä. Ostoslistalla on myös lampunvarjostin. Pike taitaa lisäksi myös himoita jotain uutta paitaa...


Eilen kävin katsastamassa Monkin ja Urban outfittersin nettisivut, ja iski pieni matkakuume Tukholmaan... Olen menossa kesällä poikaystävän kanssa Ahvenanmaalle, joten nyt täytyy vain ylipuhua kultaseni tekemään mutka Ruotsinmaalla... (:


silkkinuttu


perjantai 7. maaliskuuta 2008

hola que hay

Moromoro! Tulinpa nyt heti tänne vähän höpläämään. Tsori tää bloggen on tosi amatöörimäinen yritän jaksaa joku päivä vähän keskittyä tähän datailuun ja pehertää hienomman bannerin eikä aina noita saatanan sinisiä ruutuja. Silkkinuttu tykkää niistä ja alkaa vakavasti näyttää siltä että se meinaa sisustaa koko huoneensa kyseisellä kuosilla. Sen poikaystävä pölli sille armeijasta ruudullisen päiväpeiton ja tyynyliinan, ja mielestäni se on ihan riittävä määrä ruutuja kun ottaa vielä huomioon että niitä esiintyy myös verhoissa ja muissa tyynyissä. Noo, odotan innolla kunnes huoneen hallinnoija kyllästyy itsekin niihin ja kastelee ne bensalla.


Niin, käytiin tänään uffaffassa vähän shoppailemassa kun alan saada kouristuskohtauksia perushennesistä ja onlykonsernista. Enkä enää tosiaankaan ymmärrä miten kaikki voi olla niin kallista! Rannerengaskin saattaa helposti maksaa yli kympin, samoin kuin jokin rihkama kaulaketju josta roikkuu suuri tai pieni mötikkä. Sama vaatteissa. Usein paita, joka on tehty kammottavan huonolaatuisesta kankaasta, on se halvin vaihtoehto, mutta sekään ei ole aivan hintansa väärti jos se kestää vain muutaman pesun. Lisäksi katukuvassa saattaa huomata yhden jos useammankin samanlaisen. Siis kirpputorille tai second hand puotiin! Niissä taas täytyy sietää oksettavaa vanhojen vaatteiden ja ihon hajua.



Olen ihastunut vastikään kamee koruihin. Vai onko se camee vaiko camé, niinkuin silkkinuttu päätteli. Niissä on jotain suloista ja romanttista, niin kuin 1800-luku omissa ajatuksissa (oikeastihan se ei ollut mitään herkkua, luulisin). Harmi vain, että ainakin huuto.netissä hinta ylittää 60€, onhan koruissa kultaa. Rihkamakameen maahantuojaa haetaan.


yours truly juicy, pike


niitä näitä sillinpäitä

paita: isän, shortsit: zara


Tänään käväisin koulussa vähän treenaamassa matikkaa, ja päätin kokeilla (paljonpuhuttua) miestenpaitaa. Eli menin isin kaapille ja otin ruudullisen ison paidan. Yritin kanssa kokeilla kuroa sitä vyöllä vyötäröltä, mutta se ei näyttänyt mielestäni kovin kivalta. Asu tuntui aika rennolta, eikä ollut edes kylmä sisätiloissa! (menin autolla kouluun, joten lämpimyydestä ulkona ei ollut huolta) Kenkinä olivat valkoiset tennarit(H&M).



Nyt syömään ja uimaan, pike ehkä laittaa vielä jotain tänne illalla. Ainiin, apua! Mistä me saadaan lukijoita?



silkkinuttu

HUHHHUHH...


Miten tekniikka voi olla näin vaikeaa? Merikarhu ystävällisesti auttoikin jo vähän, mutta silti kone ja bloggeri lyövät kapuloita rattaisiin minkä ehtivät. Nyt haeskelen foorumeista, muista blogeista ja kaveripiiristä vielä lisäapua. Luulen, että ulkoasu säilyy kuitenkin näin mukavan kömpelönä vielä kotvan verran, kunnes opimme "koodaamaan" ja käyttämään kuvankäsittelyohjelmaa tehdäksemme kollaaseja. Tietääkö kukaan muuten, voiko bloggeriin ylipäätänsä laittaa taustakuvaksi, esim. jotain tapettia, tuon tavallisen värin tilalle?Tai kehyksiksi tapettia, niinkuin http://www.moderniteter.tjejsajten.se/ ? Hoo, osasin lisätä linkin! No, mutta tässä kuitenkin vielä mukava kuva paremman puutteessa. Itse otettu! Päivän asu ja muuta hömppää luvassa kun kameran akku on latautunut!
terkkusin: silkkinuttu

torstai 6. maaliskuuta 2008

tästä se alkaa... APUA!!!


Joo eli tänään alkoi tämä blogi, ja nyt kaikki auttakaa ihmeessä miten tästä saa järkevän, esim, joku kuva taustaksi, banneri tms???? avut sähköpostiin! tai kommentteihin! kiitos<33